Inner Circle 

För coacher, thought leaders, experter och alla som snabbt vill öka sin online synlighet, sälja mer, ha mer impact och förbättra världen. 

Varför är inner circle Rätt för dig?


 • 1

  Det är dags för dig att ställa dig i rampljuset och stå kvar. 

  Du är expert på vad du gör och påverkar din omgivning positivt - och du har siktet inställt på outrageous success. 

  Att vara "lagom" framgångsrik motiverar inte dig, det kan andra få syssla med, samtidigt som du vägrar kompromissa med dina värderingar.

 • 2

  Du vill jobba smartare - inte hårdare.

  Du driver ett företag som behöver öka sin synlighet online och du är redo att göra vad som krävs

  Du verkligen brinner för vad du gör men har kanske fastnat i att du byter tid mot pengar och har ingen passiv inkomst.

  Du vill inte bara #hustle utan dessutom ha livskvalitet och rätt känsla som ledljus.

 • 3

  Du är redo för mer pengar & mer impact.

  Du vet  att det är meningen att du ska lyckas med stora saker och ha powerful impact på resten av världen. 

  Du inser att du behöver bli  bättre på att sälja på ett sätt som inte känns fel och slimy. 

  Du vill synas online och inte vara en i mängden. Du vill vara THE go-to expert inom ditt område. 

 • 4

  Du har lösningsfokus och tänker "möjligheter" istället för problem. 

  Du vill ha mer klarhet och mer confidence så att du kan ta ännu mer powerful action. Du inte bara pratar om dina drömmar, du genomför dessutom. Du är inte rädd för att lära dig nya online strategier. Dessutom har du ännu inte mött ett problem som du inte kunde lösa (till slut). Du är en sån som inte ger upp i första taget, och du har gett dig sjutton på att det här med att skapa framgång som företagare är något du ska lyckas med. 

Det här är vad Du får!

Du får ett arbetshäfte hemskickat varje månad med viktiga verktyg för att skaffa dig rätt mindset och utvecklas som high performing företagare. 80% av vår framgång är helt beroende på vilken inställning vi har till livet, våra vanor, hur väl vi planerar, vad vi prioriterar och vilka strategier vi väljer att implementera, både som företagare och som människor. Här finns allt från konkreta marknadsföringsstrategier, planering, smarta säljtrattar och lanseringar till mindset och high performance vanor.

 

Varje nytt kvartal inleds med strategic planning inför de närmaste 12 veckorna. 

 

Vi har stort fokus på att implementera månadens tema och två dagar varje månad kommer vi arbeta tillsammans på att göra färdigt saker både på vår allmänna to-do lista och att jobba igenom din workbook, så att du kan nå mål - snabbare. 

 

I ditt välkomstpaket hittar du bland annat en pärm med en planner och ett par andra arbetshäften med viktiga, grundläggande “online success” strategier.

 

En månad kommer du få arbeta fram sales funnels (om du använder Kartra har du tillgång till Hannas funnels), skapa en konverterande öppning på din säljtratt/funnel som du kan använda till att skaffa dig en större lista med fler prenumeranter, följare och kunder. Du kommer få klarhet i exakt vad du bör lägga fokus på att sälja och skapa för att öka din impact i världen, få nöjdare kunder och själv må optimalt bra. En månad är tillägnad att skapa kurser eller annan passiv inkomst, och du kommer få veta vad man bör tänka på när man skapar en kurs eller medlemsportal, och hur man lägger upp både kursen och lanseringen. Webinarsfacebook annonser, hur du bli bättre på video och inte minst ökar antal följare och engagemang i social media, är andra ämnen som dina arbetshäften kommer täcka. (Jag visar att det finns smarta lösningar, hur man lägger upp det och hur du kommer igång och kan hitta mer information, däremot är det inte fullfjädrade kurser du får inom varje ämne.) Varje dag, varje vecka och varje månad, kommer du dessutom få business boosting socialmedia prompts - så att du alltid vet exakt vad du ska prata om och lägga fokus på i social media. 

 

Trots ditt gedigna arbetshäfte, så är det ändå inte det mest värdefulla eller viktigaste i Inner Circle, och du måste inte känna att du alltid måste genomföra alla uppgifterna varje månad. Ta det som passar dig.  

 

:: HOT SEAT MASTERMIND::

Jämna veckor kan du delta i en live “hot seat” mastermind. Det kan jämföras med “live coaching” där du eller någon annan cirkel-medlem ställer en fråga eller ber om feedback på ett problem eller en möjlighet. 

 

:: ZOOM-KONFERENS::

Udda veckor har vi istället Zoom-konferens. Där möts vi under mer avslappnade former och kan bolla lite fram och tillbaka som vi vill. Om du har frågor att ställa så kan du såklart passa på då också! Ibland är det trångt i "rummet" och då behöver vi samtala lite mer strukturerat, och ibland blir det en liten grupp då vi kan prata lite hur och när vi vill. Masterminden har mer fokus på lösningar och strategier och Zoom-konferensen är mer ett tillfälle att känna att det finns folk som förstår. Vi finns här för varandra!

:: GRODOR::

Varje vecka lämnar jag mitt Zoom-rum öppet för medlemmar ur gruppen som vill “äta grodor”. Du kan helt enkelt komma in i facebookgruppen och säga “Hej, nu sätter jag mig i Hannas Zoom-rum och jobbar på mitt nyhetsbrev/annan tråkig uppgift och vill gärna ha lite sällskap - kommer du?“ Det här är lite samma sak som att sitta på sitt kontor med dörren öppen och en kollega tittar in för att småprata en stund för att göra ett tråkigt jobb lite roligare. Du stänger av din mikrofon under tiden som du äter din groda, men kan lätt sätta på den igen om du vill säga något. Ibland bestämmer sig de som är där för att ha “power hour” och då jobbar man i 45 min (tyst och effektivt) och sedan tar man en fikapaus tillsammans. 

:: IMPLEMENTERING::

Vi har stort fokus på att implementera månadens tema och två dagar varje månad kommer vi arbeta tillsammans på att göra färdigt saker både på vår allmänna to-do lista och att jobba igenom din workbook, så att du kan nå mål - snabbare. 

:: FACEBOOKGRUPP:

På måndagar kommer du hitta en målsättningstråd i gruppen, och där skriver du dina mål inför veckan. Alla som kommenterar i tråden, kommer jag sedan att följa upp med på onsdagar (check in) och på fredagar (performance review) så att du känner accountability att du måste göra ditt bästa och att vi har koll på dig! Lite positivt grupptryck brukar göra susen!

:: MINDSET TUNEUP::

Du får en ny mindset tuneup (en meditation) varje månad. Den här guidade meditationen kan hjälpa till att ta bort begränsningar och ohjälpsamma tankar eftersom trots en solid strategi kan du bara lyckas när du har rätt mindset.

Se det här som din bullshit exterminator och rejäla spark i rätt riktning och slänger med stora doser NLP och hypnos i alla meditationer jag spelar in.  

Jag vet att du redan har alla de inre resurser du behöver för att leva ett liv du älskar. Let's get to work creating that! 

Du måste inte klara dig själv.

Don't Go It Alone

 

Alldeles för många entreprenörer sliter sitt hår i sin ensamhet, när de försöker hålla sig a jour med ALLT SOM GLITTRAR OCH GLIMMAR och som verkar lovande. 

 

De kör fast i learning curves, orkar inte, håller inte, kör i diket och tappar gnistan, momentum, hoppet och motivationen. 

 

Jag har sett det hända allt för många gånger. Jag lyssnade noga på vad som behövdes och insåg att det inte var en till kurs, inte en till mastermind, inte en till facebook grupp eller ens en till coach med nya strategier att lära ut. Det var en kombination av allt det som behövdes. MEN. Det får inte ta tid. Entrepenörer har inte tid att ta varenda kurs och lära sig varje strategi själva.

Det måste vara effektivt, något man kan göra på sin egen tid, när det passar, och helst vill man inte göra det ensam heller. 

 

Jag såg dessutom klart och tydligt att de allra flesta missar några grymt viktiga saker: bygga upp passiv inkomst så fort som möjligt, rikta sig till helt rätt publik och värdesätta sig själva, sin tid och sin expertis redan från början. 

 

Det är en av mina stora passioner i livet att få lov att sätta fart på fantastiska entreprenörer med otrolig potential, för att se hur de äntligen lyckas med vad de drömmer om. Jag är helt hundra procent säker på att det faktiskt är entreprenörerna som tack vare sina fantastiska hjärnor som inte kan think inside the box, som kommer rädda världen. Det är ett sant nöje att få lov att erbjuda den här Inner Circlen som lösningen på dina problem. 

 

XO

Hanna Horner

Expert

Med det här medlemsskapet ingår exakt det som beskrivs  ovan. 

 

Perfekt för dig som vill känna att du har kollegor som tror på dig, som vill kunna bolla idéer och strategier, känna dig motiverad, inspirerad och stöttad till att ta nästa steg, och nästa och nästa! 

  

 

MÅNADENS TEMA & ARBETSHÄFTE

 

HOT SEAT MASTERMIND

 

ZOOM KONFERENS

 

ONLINE MÖTESRUM

 

FACEBOOK GRUPP

 

ACCOUNTABILITY

 

MINDSET TUNEUPS

 

IMPLEMENTERINGSDAGAR

 

1 SOCIAL MEDIA PROMPT/DAG

 

⭐TILLGÅNG TILL HANNAS SENASTE FUNNELS PÅ KARTRA 

 

World Domination

Välj det här när du har en stabil inkomst från ditt företagande men ännu inte har nått dina målsättningar. Du är redo för world domination och du känner att det är dags nu

 

Du har ett 1.1 coaching tillfälle med mig per månad. Där kan vi diskutera din strategi och planera inför månaden.

 

 

PRECIS SOM I DEN ANDRA TVÅ NIVÅERNA SÅ HAR DU ÄVEN: 

 

MÅNADENS TEMA & ARBETSHÄFTE

 

HOT SEAT MASTERMIND

 

ZOOM KONFERENS

 

ONLINE MÖTESRUM

 

FACEBOOK GRUPP

 

ACCOUNTABILITY

 

MINDSET TUNEUPS

 

IMPLEMENTERINGSDAGAR

 

1 SOCIAL MEDIA PROMPT/DAG

 

⭐TILLGÅNG TILL HANNAS SENASTE FUNNELS PÅ KARTRA

 

Endast 10 platser.

Omnipresence 

När det är dags för dig att synas överallt, så att du kan sälja ännu mer och dominera totalt, då vill du investera i det här. Under ett helt år kommer jag finnas vid din sida. Vi har möten varje vecka, och jag ger dig feedback och support kring allt som kommer upp. Du har får mitt mobilnummer och kan sms:a när som helst.  Jag finns med i planeringsstadiet och skräddarsyr din strategi - därefter håller jag dig accountable till att du genomför - och du kan räkna med att jag kommer vägra låta dig krympa eller fega ur.

 

PRECIS SOM I DE ANDRA TVÅ NIVÅERNA SÅ HAR DU ÄVEN: 

 

 

MÅNADENS TEMA & ARBETSHÄFTE

 

HOT SEAT MASTERMIND

 

ZOOM KONFERENS

 

ONLINE MÖTESRUM

 

FACEBOOK GRUPP

 

ACCOUNTABILITY

 

MINDSET TUNEUPS

 

IMPLEMENTERINGSDAGAR

 

1 SOCIAL MEDIA PROMPT/DAG

 

⭐TILLGÅNG TILL HANNAS SENASTE FUNNELS PÅ KARTRA

 

Endast 8 platser. 

Har du inte TID med det här, men vill ha resultaten? Klicka HÄR. 

68 Ventures Ltd. 

Copyright 2018. All Rights Reserved.