REACH GOALS. FASTER. 

LÖSNINGEN ALLA AMBITIÖSA ENTREPRENÖRER HAR VÄNTAT PÅ.

summer edition 2018

The INNER CIRCLE - SUMMER EDITION: 

Jobba smartare. Inte hårdare. 


8 veckor. 8 webinar-style CEO-möten. 8 Mastermind-möten. 4 webinars som lär dig strategier och smarta lösningar. Fokus på att implementera. Få resultat. Utvärdera. Tweak. Väx. Utveckla mer confidence. Tjäna pengar. Öka synlighet. Jobba smartare - inte hårdare. Det här är mer än en kurs, det är mer än en mastermind, mer än coaching och mer än du anar. Här får du resultat.  


Reach Goals. Faster. 

 • Success består till 80% av att man har rätt inställning till livet och sitt företagande. Lär dig hur man skaffar sig och behåller ett rock solid vinnande mindset och känner confidence i alla situationer inklusive sälj och marketing. 

 • Du behöver inte tusentals följare och prenumeranter, om du har rätt kunder och klienter. Lägg upp de automatiserade system som driver in passiv inkomst och levererar resultat till de klienter som får allra mest behållning av din expertis. 

 • Accountability & Consulting, under 8veckor har du mig vid din sida.

  Vi inleder veckan med ett kort CEO-möte för att stämma av målsättningar, bolla lämplig strategi och spika planeringen.

  Varannan tisdag blir det webinar där jag går igenom utlovade lösningar som tex sales funnels och webinars, strategier som levererar resultat och hur du kan jobba smartare

  Onsdagar är det dags för en check-in och course correction ifall det behövs, via email. 

  Varje torsdag håller jag i ett mastermind-möte där du kan få input på dig och ditt företagande. 

  På fredagar firar vi framgångar och med facit i hand, kan vi se vilka handlingar som lett till önskade resultat. 

4

WEBINARS

on-demand webinar när det passar dig att ta del av nya kunskaper

no fluff, no wasted time, just smart strategies

 • Success is 80% Mindset

  Lär dig hur man skaffar sig och behåller ett rock solid vinnande mindset. Success består till 80% av att man har rätt inställning till livet och sitt företagande. Jag lär dig hur du kan skaffa dig det - oavsett om du i dagsläget är en “glaset är halvfullt eller halvtomt” person. 

   

 • Tjäna Pengar

  Nå exakt rätt kunder och klienter. Du behöver inte ha tusentals följare eller prenumeranter, det räcker med en smart funnel (säljtratt). Du kommer konvertera rätt person till att bli din nya, värdefulla klient, helt utan att du har behövt “sälja” dig. Din expertis är värdefull. Den transformationen du säljer är ovärderlig. Lösningen på dina klienters problem är priceleless. 

  Värdesätt dina tjänster och produkter därefter. 

 • Take Action

  När du skaffat rätt mindset gäller det att take action baserat på en strategiskt smart plan. Borta för alltid är de dagarna du väntat och hoppats på inspiration, väntat på perfekt timing, väntat på att du ska känna dig bekväm och redo för “allt”. Nu är det läge att genomföra planer, inte fastna i övertänkande. Action cures fear - och vem vill låta rädsla och Jante, och comfort zones stå i vägen för framgång, anyway? Inte du. Du är redo för action. 

 • Jobba smartare

  Lär dig att lägga fokus på det du är bäst på, och låta ditt företag växa, utan att jobba mer och definitivt inte hårdare än du måste. Genom att använda automatiserade system för att leverera content, auto responders och landing pages, får du mer fritid, eller mer tid för företagandet - det avgör du själv. 

   

Är detta du? 

 • Du är expert på vad du gör och kan hjälpa människor må bättre. Du kanske är coach, tränare, andlig lärare, inspiratör, kostrådgivare eller tränare. Du kan lösa andra människors problem. Du brinner för vad du gör… men har fastnat i att du byter tid mot pengar och har ingen passiv inkomst. Du når inte ut till tillräckligt många och har inte den impact du drömmer om. 
 • Du vill inte sälja dig själv men du vill nå fler som du kan hjälpa. 
 • Du vill synas online och inte vara en i mängden. Du vill vara THE go-to expert inom ditt område. 
 • Du vill bli tydligare med vad du gör och exakt vad du kan hjälpa människor med. 
 • Du vill ha mer frihet, mer pengar och mindre stress.

Det är du inte ensam om. Jag ska visa dig hur man gör. 


Veckornas upplägg:

 

:: Måndag ::

Varje vecka börjar med en CEO date. Vad ligger i fokus för dig den här veckan? Vad jobbar du på? Vilka målsättningar har du? Genom att skriva ner och visa vad du har på gång, känner du större ansvar över att det faktiskt blir av. Dessutom kan du få support och feedback om du vill. 

 

:: Tisdag ::

Ett nytt webinar varannan vecka. Du får också checklists så att du kan implementera effektivare och en sammanfattning i pdf för att göra det lättuggat. (Det är helt frivilligt att delta.)

 

:: Onsdag ::

Check-in med mig för att rapportera läget. Hur går det med målsättningarna? Har du kört fast? Behöver du något? 

 

:: Torsdag ::

Kl 17.00 - 19.00 varje torsdag är det mastermind. Allt som rör din online business är lämpliga ämnen att ta upp. Det är frivilligt att delta. Endast de som deltar kan se detta i efterhand.

 

:: Fredag::

Show and tell! Resultaten är inne. Review din vecka och få klarhet i vad du bör göra fler gånger och vad som fick önskade resultat. Om något gick mindre bra så är det nu läge att ändra på ditt hur. 

 

 

DET HÄR PROGRAMMET ÄR INTE RÄTT FÖR ALLA

 

Det finns EN stor CATCH! 

 

För att försäkra mig om att jag får RÄTT sorts deltagare i Inner Circle, så är detta ett begränsat erbjudande. Endast ambitiösa entreprenörer som är redo att investera både tid och pengar i sig själva och sitt företagande kommer få maximalt värde av Inner Circle.

 

De entreprenörer som jag är BÄST på att jobba med (och som därför får otroligt bra resultat) har gemensamt att de vill fatta snabba beslut, sluta övertänka, och börja lita ännu mer på sin egen instinkt.

 

Om din gut-feeling är att detta är rätt för dig  så agera nu!  Du vet att det är dags. 

 

 

Är det här rätt för dig?

SIGNA DIG IDAG! SNART ÄR DET STÄNGT!

0
0
DAYS
0
0
HOURS
0
0
MINUTES
0
0
SECONDS

Är Inner Circle - SUMMER EDITION - rätt för dig

 

ELLER - är du redo att gå AAAAALLLL IN med

 

Inner Circle Deluxe?

 

 

Inner Circles

Summer Edition - börjar 1/7

För entreprenören som vara redo att hit the ground running när det blir höst, nå sina mål även under sommaren, och dessutom njuta ännu lite mer av sol och sommar.

 

 

3497 kr

per månad

8 veckor.

4 webinars.

8 målsättnings och planeringsmöten via webinar i grupp (CEO-möte).

8 Mastermind-möten. 

Fokus på att implementera. 

Inner Circle Deluxe - ongoing

Det här är för top-notch entreprenörer som har stora målsättningar och snabbt vill se resultat. Skillnaden mellan programmen är att den här pågår i 12 veckor och att CEO-mötena (målsättning, strategizing och consulting)  är 1:1 och du har mig som coach och strategist att bolla med varje veckodag. 

4800 kr

per månad

12 veckor.

6 webinars.

12 CEO-möten.

12 Mastermind-möten. 

Fokus på att implementera. 

Hanna Horner

Life & Business Strategy Expert


Jag heter Hanna Horner och är 100% passionerat committed till att DU ska lyckas. Jag vet att du har något värdefullt och viktigt att dela med resten av världen. Jag vill att du ska nå ut till de som behöver dig och din produkt eller service. 

 

Jag är svensk men jag har bott i Kanada i över 20 år, och därmed är jag helt Jante-befriad, gör saker på mitt sätt och följer sällan skocken. Så heller inte i detta fallet. 

 

Jag hjälper dig synas på ett sätt som innebär att du lägger fokus på det du är BÄST på, inte på internet marketing, inte genom att skrika högst av alla och definitivt inte genom varken #hustle eller att riskera burnout. Jag har en vattentät strategi som funkar för alla som ger den en chans att funka.

 

Jag vet hur det känns 

 

Alltså jag vet hur det känns att slita som ett djur, ha tusen järn i elden och ändå inte få de resultat man vill ha. Jag vet hur det är att fastna i kurs efter kurs efter kurs som lovar nya glittrande saker. Jag vet hur det är att vilja ha passiv inkomst, men inte ha tillräckligt mycket tid att investera online. Jag vet hur det är att vara utmattad. 

 

Jag har varit entreprenör inom alternativ och complimentary health & wellness  i snart 20 år. Det har gått omväxlande både otroligt bra och förskräckligt dåligt. 2012 bestämde jag mig för att lära mig ALLT om online business. Sedan dess har jag coachat och lärt ut till andra allt jag lärt mig. Eftersom mitt entreprenörsskap vid det här laget gick så bra lokalt, hade jag aldrig nog med tid att bygga upp min sociala media eller locka så många prenumeranter som jag borde, och jag tyckte att jag slösade bort tid med att förgäves försöka synas online. 

Så här fortsatte det tills jag insåg vad jag gjorde för fel online som jag gjorde helt rätt in real life. Nu när jag väl har knäckt den nöten, vill jag såklart lära ut detta till andra som är där jag var för inte så länge sedan. 

 

Det handlar inte om att skaffa sig hundratusentals följare eller prenumeranter, det handlar om impact. Att kunna förbättra livet för så många som möjligt. Utan fluff. Med resultat som syns och känns - för mig, mina klienter och nu dig och dina klienter - om du vill? 

Om du är redo att ta steget in i att nå mål snabbare, så är du välkommen in! 


INNER CIRCLE - SUMMER EDITION 

8 veckor.

4webinars.

8 ceo-möten.

8 Mastermind-möten. 

Fokus på att implementera. 

 

Få resultat. Utvärdera. Tweak. Väx. Utveckla mer confidence. Tjäna pengar. Öka synlighet. Jobba smartare - inte hårdare. Det här är mer än en kurs, det är mer än en mastermind, mer än coaching och mer än du anar.

 

Här får du resultat. 


Secure Order

256BIT – Encryption

30 Days

Är du inte nöjd med dina resultat (och har genomfört dina planer) efter 30 dagar får du pengarna tillbaka. 

Copyright 2018. All Rights Reserved By www.hannahorner.com