Jag planerar dina närmaste 12 veckor åt dig!

You will reach your goals faster.

Visst skulle det kännas så skönt att bara "gå till jobbet" varje dag och veta exakt vad du behöver göra för din online verksamhet, säljande och synlighet just den dagen?

JAG PLANERAR DINA NÄRMASTE 12 VECKOR ÅT DIG!

(och håller dig accountable till att genomföra) 

Så här funkar det: 

 

Jag gör research och läser igenom allt om dig som jag kan hitta online, tills jag förstår vem du är och vad du gör. Du får min fulla uppmärksamhet och jag kommer kunna se hur just du kan nå dina mål snabbare.

 

Jag analyserar dina erbjudanden, sales pages och hur du syns i social media. 

 

Jag går igenom din copywriting på din webbsida och framförallt ser jag till så att det är användarvänligt och att du har tydliga call to actions

 

Vi kommer träffas  90 - 120 min via Zoom, så att jag kan få klart för mig vart du vill komma, vilka mål och drömmar du har och hur snabbt du vill gå framåt. 

 

Jag hjäper dig få klarhet i exakt vad du kan göra mer av för att ha mer impact, få mer tid och energi själv, och tjäna mer pengar. Jag föreslår lämpliga sätt som hur du kan skapa passiv inkomst.

 

Jag hjälper dig lägga upp ditt mest värdefulla erbjudande hittills, som bara är tillgängligt för dina absolut mest perfekta kunder och klienter (jag lär dig hur du kan identifiera dem). 

 

Jag lägger upp en plan som du kan följa för att sälja ditt high end offer.

 

Du rapporterar till mig så att jag kan ha koll på vad du gör och när. Accountability med andra ord. Du får mitt privata mobilnummer och kan skicka SMS om du vill ha min input.  

 

 

You will: 

 

Du kommer känna att en tyngd lyfts från dina axlar när du har klarhet i vad du behöver göra och när. 

 

Du blir mer effektiv och kan utnyttja din tid ännu bättre, i och med att du inte behöver fundera över dina nästa steg.

 

Du kommer känna att du vet hur du kan ha mer impact, tjäna mer och vara hållbar som företagare. 

 

Du kommer känna att du blir ännu bättre på vad du gör när du når dina idealkunder på ett helt annat sätt. Dina kunder och klienter kommer bli raving fans

 

Du blir en sån där effektiv typ som med confidence äter grodor och tar massiv action, varje dag. 

———

 

Det här är verkligen inte ett erbjudande för vem som helst. För de allra flesta är detta slöseri med tid och pengar. Det här är bara rätt för den som är redo att sluta tveka och som har resilience och grit nog att med bestämda steg nå alla sina mål. Snabbare. 

 

How badly do you want success? 

 

It's at your fingertips... 

Om 12 veckor kan du ha lyft ditt företag till nya höjder. Du kommer ha gjort mer på de här 12 veckorna än du åstadkommit på ett helt år tidigare.

 

Det här programmet kräver en hel del av dig. Framförallt att du faktiskt är mentalt redo. Att växa, utvecklas och krossa begränsningar är inte speciellt bekvämt. Du kommer ha växtvärk. This is not a walk in the park

 

Det här är rätt för dig som inte har tid att prata om din business, fundera eller tveka - utan du är helt redo att trycka gasen i botten och köra. 

 • Clear actions

  Clarity is a choice. Med en plan i handen kommer du känna sån lättnad över att inte konstant behöva fundera över vad du ska göra härnäst.

 • Make money

  Tjäna pengar är bara en liten del av att vara framgångsrik. Du vill också ha mer impact, mer energi och skapa en business som bygger på dina värderingar och vad som är viktigt för dig.  

 • Build a tribe

  Du kommer veta hur du kan sluta ha bara vanliga "följare" och istället bygga upp en hängiven krets av människor som känner att de känner dig, kan lita på dig och att du är en given expert inom ditt område. 

 • Get things done

  Jag är inte så himla snäll och förstående när jag ser att mina klienter gömmer sig bakom ursäkter och fegar ur. Då kommer piskan fram. Men annars så är jag mer peppig än läskig. 


Reach Goals Faster 

Har du bestämt dig? GRATULERAR! Du har just tagit bort dig själv som flaskhals-moment, och du frigör tid till allt annat! Dessutom kommer du spara in tid på att fundera över hur och vad du ska göra, perfektionism, osäkerhet och obeslutsamhet. Det är full fart framåt som gäller för dig! 

9999 kr x 3 mån (totalt 29997 kr)

When are you available? 

Let's meet for a virtual coffee and I'll tell you AAAALLLL about it!